autopremier.hu
Személygépkocsi
Motorkerékpár
Haszongépjármű
Munkagép
Lakókocsi, lakóautó
Vizijármű
Légijármű

AdChange ingyen reklám

Sefticar Autókereskedés

Suzuki Hollós

MODERADO AUTO

301autó

BBB Cars

Vario Motor Pécs

Bikeman USA Kft.

MG-Cars

Pannon Air Service

Laslo Truck
Főoldal Belépés Regisztráció Hirdetésfeladás Autókereskedések Motorkereskedések Ügyfélszolgálat Notesz
Hirdetésfeladás

Az Autopremier.hu oldalain kizárólag előzetesen regisztrált járműkereskedő cégek helyezhetnek el hirdetéseket és céginformációkat.

Adatbázisunkban az alapvető cégadatok (cégnév, cím, telefon, fax, e-mail, webcím, céglogó) megjelenítése díjmentes, járműhirdetések elhelyezése díjköteles.

Díjmentes megjelenés esetén az Ön cégadatai a regisztrációt követően automatikusan megjelennek az Autopremier.hu adatbázisában mindaddig, amíg Ön nem törli, vagy módosítja azokat. A díjmentes megjelenési formáról Ön a későbbiekben bármikor áttérhet a díjköteles hirdetési formára.

Díjköteles megjelenés esetén, vagyis, ha Ön a cégadatokon kívül járműhirdetéseket is szeretne elhelyezni oldalainkon, a regisztráció beérkezését követően munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja Önt a hirdetési árakról. A díjköteles megjelenési forma semmilyen elkötelezettséget nem jelent az Ön részéről, tehát amennyiben Ön nem fogadja el az Autopremier.hu árajánlatát, megváltoztathatja a regisztrációt díjmentes megjelenésre, vagy töröltetheti regisztrációját.

Amennyiben Ön kereskedő és regisztrálni szeretne, kérjük töltse ki a regisztrációs űrlapot, majd kattintson az "Elküld" gombra.

 Weblap tárhely domain


Autóspark

Mimi-car Kft.

Kit-Car Autó

Autó Gégény Kft.

Vario Autó Pécs

Tüsi-Car

Frédi-Béni Autócentrum

Honda Park

Wallis Motor Pest

Rings Auto
Felhasználói feltételek
Copyright © 2005 Autopremier.hu - Minden jog fenntartva Webdesign